Meer info over Nazui
Ik ben heel erg zelfstandig ik kan zelf mijn auto band verwisselen en die dingen dus daar hoef ik geen hulp bij. Maar ik zou wel graag mooie momenten willen beleven met een leuke man.
Naam:
Nazui
Leeftijd:
53 Jaar
Woonplaats:
Zeist
Provincie:
Utrecht
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Extratje
66 Jaar · Den Haag · Zuid-Holland
Naast sex met mijn eigen man zoek ik sex met een ander, mijn man vind het geil om toe te kijken maar als je dit liever niet hebt dan doen we dat niet. ben zelf wel van de extreme sex, grenzen ken ik niet.
Sexy granny (66) zoekt jongen
Qymare
64 Jaar · Vorselaar · Antwerpen
Ben nog steeds een enorme fan van tuinieren en gelukkig heb ik ook nog steeds mijn prachtige tuin. Want buitenkomen en de bloemen al kunnen ruiken voordat je het ziet is toch het allerfijnst.
Rijpe granny (64) zoekt man
Jollekejet
58 Jaar · Utrecht · Utrecht
Vaak genoeg heb ik hem gewaarschuwd, dat als er geen verandering komt, ik mijn heil ergens anders ga zoeken. Hij lachte het weg en hij denkt dus dat ik het lef niet heb. Maar dat heb ik dus wel. En hier is de eerste stap. Welke man wil mij
Mature oma (58) zoekt sex
Wapstel
53 Jaar · Hoogeveen · Drenthe
Zoek een dame of stel voor een wapdate.
Wulpse dame (53) zoekt jongen
Nomileuk
51 Jaar · Gent · Oost-vlaanderen
Hoi hoi, ik ben geboren in Suriname, maar ben hier niet zo lang in België. Hoop hier leuke mannen te vinden die leuk vinden om met een Surinaamse om te gaan. Ik ben op zoek naar een serieuze vaste relatie om samen een mooie toekomst van
Hete dame (51) contacteren
Err:Conn