Meer info over Nieuwebladzijde
Helaas ben ik een tijd geleden alleen komen te staan toen mijn partner verongelukte. Daar had ik heel veel tijd voor nodig om dat te verwerken maar het leven gaat toch door. Stil blijven staan is geen optie. Nu ben ik weer toe aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven.
Naam:
Nieuwebladzijde
Leeftijd:
56 Jaar
Woonplaats:
Amersfoort
Provincie:
Utrecht
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Met
Mayre
52 Jaar · Beekdaelen · Limburg
Nog steeds zo gek als twintig jaar gelden zeggen mensen wel eens. Misschien hebben ze ook wel gelijk. Dus ik zoek iemand die net zo gek is als mij om het samen gezellig te hebben.
Wulpse dame (52) zoekt man
Amieraa
50 Jaar · Amsterdam · Noord-Holland
Mag ik met je spelen? Samen met mijn vriend? Wij houden van allerlei spelletjes, als het maar met zijn drietjes is. Je moet dus wel van mannen en vrouwen houden!
Rijpe vrouw (50) zoekt jongen
Pitspoess
55 Jaar · Groningen · Groningen
Gewoon een seksdate, iedereen fantaseert er wel is over lijkt me. Ik ga wel voor degene die het meest respect voor mij heeft.
Mooie oma (55) wil man
Doenster
51 Jaar · Nieuwegein · Utrecht
ik ben een single vrouw woonachtig in utrecht ik zoek geen relatie maar iemand om regelmatig mee af te spreken en lekkere dingen te doen
Lieve dame (51) wil man
Goedeley
53 Jaar · Olst-Wijhe · Overijssel
Stel je voor dat ik je zou verleiden maar niet zomaar verleiden. Ben heel benieuwd hoe een man daar zou op reageren want ik wil nog eens de verleiding aangaan en niet enkel de mannen kunnen dat.
Sexy dame (53) wil man
Err:Conn