Meer info over Tissso
Na een drukke werkdag is het heerlijk om tot rust te komen maar in je eentje is er vaak ook niet veel aan. Mijn dochter is net uit huis en zo is het soms wel echt heel leeg. Het lijkt me fijn iemand te ontmoeten die me geregeld is gezelschap komt brengen.
Naam:
Tissso
Leeftijd:
55 Jaar
Woonplaats:
Waadhoeke
Provincie:
Friesland
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Met
Lkkrlang
56 Jaar · Amersfoort · Utrecht
Getrouwd en stout, mijn man mag er niet achter komen ontvangen is dus ook geen optie
Sexy oma (56) wil man
Lekkerlikk
52 Jaar · Schaarbeek · Brussel
Op zoek naar een man die veel met mij gemeen heeft. Ik ben een redelijk nuchtere meid maar wel romantisch en zoek een man die echt helemaal voor iemand wil gaan.
Rijpe dame (52) daten
Anjagroot
50 Jaar · Dendermonde · Oost-vlaanderen
Wat ik zoek is een man met ervaring in het leven, ik houd niet van mannen die niks te vertellen hebben of mannen die niks met hun leven hebben gedaan. Ik zoek die man die het avontuur opzoekt, de grenzen probeert te verleggen en niet stilstaat
Geile vrouw (50) daten
Blandie
60 Jaar · Oudenburg · West-Vlaanderen
Heb het gewoon gedaan, ik heb een boot gekocht. Nou ja een bootje maar je kan er mee het water op, een potje koken en ook nog eens slapen als het nodig is. Nu nog een goede stuurman zien te vinden.
Oudere granny (60) zoekt jongen
Innalara
53 Jaar · Zeewolde · Flevoland
Ik ben reuze benieuwd hoe jou avond met mij er uitziet als je denkt dat ik de ware voor je ben. Ik hou wel van een spannende date en wie weet gaan we het heel gezellig met elkaar hebben.
Lieve dame (53) zoekt jongen
Err:Conn