Meer info over Anlysa
Mijn kijk op het leven is positief en weet daarom ook zeker dat ik hier de man van mijn dromen vind. Lange tijd ben ik al single en kijk er weer naar uit om met jou een fijne relatie aan te gaan.
Naam:
Anlysa
Leeftijd:
55 Jaar
Woonplaats:
Utrecht
Provincie:
Utrecht
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Kristinati
61 Jaar · Houten · Utrecht
Leef je dromen is mijn motto, de enige droom die ik nog heb is dat ik een man wil vinden die bij me past, die mijn geliefde wordt en waarmee ik een heel mooie en fijne toekomst kan opbouwen.
Geile granny (61) zoekt jongen
Ladyliss
68 Jaar · Meierijstad · Noord-Brabant
Mijn man en ik hebben een verstandshuwelijk. Dat is eigenlijk altijd al zo geweest. In bed is het dan ook niet veel en ik vermoed dat hij zijn heil ergens anders haalt. En ik vind dat prima. Want dan valt hij mij niet lastig. Ik zoek zoek
Geile granny (68) wil sex
FrendyFan
67 Jaar · Utrecht · Utrecht
Als je wat ouder of jonger bent dan ik dan heb ik daar geen probleem mee, voor mij is het belangrijk dat je nog actief in het leven staat en leuke dingen kan ondernemen en dan met name met mij!
Hete granny (67) zoekt jongen
Neverbored
63 Jaar · Wijk bij Duurstede · Utrecht
Vervelen zal ik mijzelf nooit, als mijn partner ergens geen zin in heeft dan doe ik het wel alleen. Helaas komen dit soort situaties iets te vaak voor en dus ben ik op zoek naar een maatje waar ik stiekem wat tijd mee door kan brengen. Als
Hete granny (63) wil man
Kristinn
58 Jaar · Geel · Antwerpen
Nu ik wat ouder begin te worden, zou ik mij toch graag aan een man willen binden. Mijn huidige relatie wilt maar niet met mij samen wonen, zou dat aan mij liggen?
Mature oma (58) contacteren
Err:Conn