Meer info over Klazien
Zoekt een leuke romantische man die het leuk vind om een leuk contact met mij op te bouwen kijken of wij nog iets voor elkaar kunnen betekenen?
Naam:
Klazien
Leeftijd:
63 Jaar
Woonplaats:
Almere
Provincie:
Flevoland
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Met
Slisatje
52 Jaar · Venlo · Limburg
Lieve, eerlijke vrouw die graag nog vele leuke dingen in het leven wil gaan ondernemen en dat zou ik heel graag met iemand samen willen doen! Wandelen,terrasje pikken, thuis gezellig maken of zelfs reizen, samen sta je sterker. Ben
Oude dame (52) emailen
AngelaVdriel
68 Jaar · Someren · Noord-Brabant
Ik ben al een tijd opzoek naar een man die dezelfde interesses heeft als mij. Heel veel mannen zeggen veel maar maken het niet waar op het moment dat het erop aan komt. De meeste mensen van mijn leeftijd hebben er vrij weinig zin meer in..
Sexy granny (68) wil sex
Daniek
54 Jaar · Utrecht · Utrecht
Single en ook van plan dat te blijven, relaties zijn echt niets voor mij, ik geniet ervan dat ik alles kan doen en laten wat ik maar wil. Dus bij deze, geen verplichtingen, geen gekke afspraken, maar wel lekker veel geils.
Mature dame (54) emailen
Ifrah
53 Jaar · Tilburg · Noord-Brabant
Een lekker plekje in de zon is waar ik van hou, lekker een wijntje er bij. Nu alleen nog een gezellige babbel en mijn dag kan niet meer stuk.
Rijpe dame (53) contacteren
Weirdstuff
61 Jaar · Kontich · Antwerpen
Mijn huwelijk is heel anders als dat ik verwachtte. Mijn man gaat geregeld vreemd en weet niet zo goed wat ik er mee aan moet. Het enige wat ik me kan bedenken is om het zelfde te gaan doen.
Rijpe granny (61) zoekt sex
Err:Conn