Meer info over Golfjemee
Ik heb het nu pas ontdekt misschien wat te laat maar ik ben dol op golven, onder tussen kan ik al een aardig balletje slaan maar er is ook nog veel te verbeteren.
Naam:
Golfjemee
Leeftijd:
58 Jaar
Woonplaats:
Groningen
Provincie:
Groningen
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Met
Roodkarin
62 Jaar · Tiel · Gelderland
Ben dan wel in een relatie maar mijn partner kan niet geven wat ik wil. Mijn partner wil ik hier ook niet verder in betrekken en wil dit dus ook geheim houden. Wie heeft er zin in de spanning met mij....
Hete granny (62) emailen
TriesteCarmella
51 Jaar · Lansingerland · Zuid-Holland
Het geluk zit me de laatste tijd niet mee, mijn vriend die me heeft verlaten, mijn moeder ziek en een van mijn beste vriendinnen die ernstig ziek is geworden. Hoop weer wat positiefst mee te maken, bijvoorbeeld een man die mijn leven
Mooie dame (51) wil man
Lenaloen
56 Jaar · Groningen · Groningen
Ik ben iemand van het oude stempel, hou van normen en waarden en heb voor een ieder respect. De man die verder met mij door het leven wil trekken moet dat minimaal ook hebben.
Mooie oma (56) zoekt sex
Mikien
51 Jaar · Cranendonck · Noord-Brabant
Altijd op zoek naar het avontuur. Ik kan je vertellen al heel erg lang leef ik een saai leven en ik hoop toch echt dat het snel gaat veranderen.
Sexy dame (51) zoekt sex
RijpeThea
57 Jaar · Utrecht · Utrecht
Het geeft me een kick om een keer met een andere man een spannende date te hebben. De relatie wordt wat saai, ook in bed. Als jij die ondeugende man bent die met mij een affaire aan wil gaan dan hoor ik het graag.
Hete oma (57) zoekt jongen
Err:Conn