Meer info over Michella_L
Het is soms wel lekker hoor, na een lange dag in een stil huis thuis komen. Maar vaak is het ook erg eenzaam. In mijn eentje op de bank tv kijken is ook niet altijd alles. Ik hoop hier iemand te vinden die met mij graag wat leuks zou gaan doen en misschien wel meer.
Naam:
Michella_L
Leeftijd:
58 Jaar
Woonplaats:
Galmaarden
Provincie:
Vlaams-Brabant
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Met
Leentjevd
59 Jaar · Eindhoven · Noord-Brabant
Leentje hier! Als je op zoek bent naar een gezellige vrouw die houdt van plezier maken, terrasjes en leuke uitstapjes doen, geef me dan een seintje!
Wulpse oma (59) wil man
Tweehondjes
56 Jaar · Oldambt · Groningen
Ik ben helemaal gek op mijn hondjes, je kan ze alles vertellen alleen ze zeggen niets terug. Graag zou ik gewoon eens met een man de dag door willen spreken.
Oudere oma (56) wil man
Ann1
57 Jaar · Ooststellingwerf · Friesland
Gescheiden en alleen, vooral in het begin gaat het nog wel, maar na der hand de jaren verslijten heb je toch af en toe behoefte aan een knuffel of een kus. We zijn nu eenmaal niet op de wereld om altijd alleen te zijn.
Oude oma (57) daten
Niekevrij
64 Jaar · Uithoorn · Noord-Holland
Het voelt alsof ik helemaal geen relatie heb, De tijd die we met elkaar doorbrengen is als een broer en zus dat doen en daar ben ik helemaal klaar mee. Ik zie het niet zitten om met mijn vriend verder te gaan en wil een man leren kennen vol
Oude granny (64) zoekt sex
Bemysellef
54 Jaar · Haaltert · Oost-vlaanderen
Mensen zeggen dat ik altijd rustig ben, maar daardoor val ik ook niet op en probeer ik op deze manier een man te vinden die mij eens flink wil verwennen. Moet wel zeggen dat ik getrouwd ben dus wel discretie wens.
Hete dame (54) wil man
Err:Conn