Meer info over Noddy
Vind je ook niet dat het leven veel te kort is? En zo veel moois te beleven valt zonder op elk moment van de dag gebonden te moeten zijn aan iets of iemand? Wie wil er samen met mij deze sleur doorbreken en het geluk opzoeken?
Naam:
Noddy
Leeftijd:
52 Jaar
Woonplaats:
Sudwest-Fryslan
Provincie:
Friesland
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Met
Fayja
69 Jaar · Wijchen · Gelderland
Pensioen kwam er aan en wat ben ik in een gat gevallen. Natuurlijk was het lekker om niets meer te moeten maar ik moest zeker wel landen om eerlijk in te zijn. En nu ben ik eruit, ik vermaak mij weer maar het mag wel wat spannender.
Mature granny (69) contacteren
Eroticque
51 Jaar · Heerlen · Limburg
Hoi, mijn naam is Nadine en ik ben een gehuwde vrouw die opzoek is naar een discreet uitje. Ik vraag discretie en hygiene en ik wordt graag verrast op elke manier die mogelijk is.
Wulpse dame (51) zoekt jongen
Sophylike
53 Jaar · Tiel · Gelderland
eigenlijk heb ik geen zin meer om mij echt te binden aan iemand, daarom lijkt het mij leuker om gewoon een fijne vriendschap plus relatie te hebben waarin we elkaar vrij laten in ons doen en laten. Wel is het de bedoeling om optimaal van
Oudere dame (53) emailen
Nicolee
51 Jaar · Den Haag · Zuid-Holland
Ik ben misschien niet meer de jongste maar dat neemt niet weg dat ik minder goed ben in bed! Sterker nog ik beschik over de ervaring, waar de jonge meiden naar smachten. En trouwens bij mij is alles nog lekker strak beneden..
Mooie dame (51) zoekt man
Cammil
56 Jaar · Heerlen · Limburg
Met vriendinnen altijd alles doen is leuk maar ik zoek gewoon een keer een leuke tijd met een man.
Oude oma (56) emailen
Err:Conn