Meer info over Petronelly
Samen met mijn hond maak ik graag lange reizen ben al op veel plekken geweest. Maar als je alleen reist mis je soms wel aanspraak of iemand die je een knuffel geeft. Dus wie wil met mij nog meer reizen gaan maken?
Naam:
Petronelly
Leeftijd:
56 Jaar
Woonplaats:
Wormerland
Provincie:
Noord-Holland
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Met
Jezeu
52 Jaar · Weert · Limburg
Ik ben niet echt een player, ik ga nooit op jacht. Ik ben niet meer van het uit gaan dus ik probeer het nu hier te vinden, een leuke man.
Oudere dame (52) daten
Boobs
67 Jaar · Vlaardingen · Zuid-Holland
Ik mag dan niet van de slankste zijn en al op leeftijd maar ik ben nog steeds geil. Nu sta ik al een hele tijd droog en kan dit niet echt aan. Ik heb seks nodig en een lekkere man. Niet voor een relatie want daar heb ik geen zin in maar wil mij
Lieve granny (67) zoekt jongen
Fiet
71 Jaar · Heusden · Noord-Brabant
Nee, we hebben geen ruzie en ik kan ook best nog met mijn ex opschieten. Maar we waren gewoon op elkaar uitgekeken. Dat kan gebeuren en dan kun je beter alleen verder gaan. We zien elkaar nog wel, maar puur vriendschappelijk en dat is
Geile granny (71) verwennen
Old_Lady
65 Jaar · Sint-Agatha-Berchem · Brussel
Ja, ik ben hoe ik eruit zie, wilde dame al wat op leeftijd wil wel eens weten of er een man bestaat die alle gaatjes gevuld krijgt! Ik ben voor!
Sexy granny (65) zoekt sex
Jalene
56 Jaar · Aa en Hunze · Drenthe
Lekker een huispakje aan, dekentje en wijntje er bij en een film kijken op de bank. Regelmatig zit ik op die manier thuis. Is er leuk maar ik hou altijd een stukje deken over.
Mooie oma (56) zoekt sex
Err:Conn