Meer info over Jelenkie
Ik wil graag wat nieuwe mensen leren kennen en wie weet zit daar de man tussen die ik erg leuke vind en daar een speciale band mee kan opbouwen. De relatie die ik heb is niet om over naar huis te schrijven en vraag me af hoe lang die nog blijft bestaan.
Naam:
Jelenkie
Leeftijd:
51 Jaar
Woonplaats:
Haarlem
Provincie:
Noord-Holland
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Kennalive
58 Jaar · Veendam · Groningen
Als jij je hart eens wil luchten over je relatie dan wil ik je verhaal wel aanhoren. Ik weet hoe belangrijk het is als je een luisterend oor hebt, ik heb dat zelf ook meegemaakt en wie weet komt van het één het ander.
Oudere oma (58) zoekt jongen
Gitabang
52 Jaar · Oldambt · Groningen
Ik vind het geil om seks te hebben met een stel en sta open voor alle vormen. Ik zit in een heerlijke fase van mijn leven en wil alles een keer hebben uitgeprobeerd. Het gaat mij om seks waar ik ongedwongen van kan genieten zoals oraal,
Wulpse dame (52) zoekt man
XFay
63 Jaar · Antwerpen · Antwerpen
Mijn relatie is meer een broer en zus relatie dus ik heb echt even wat afleiding nodig. Ik hou er van om er op uit te trekken en gewoon leuke dingen te doen. Laat maar een berichtje achter als je interesse hebt.
Mature granny (63) emailen
Moontje
53 Jaar · Medemblik · Noord-Holland
Hallo allemaal ik ben opzoek naar een leuke vriendschap wat misschien wat meer zou kunnen worden groetjess
Lieve dame (53) zoekt jongen
Madamma
52 Jaar · Amsterdam · Noord-Holland
Een man die ervaring heeft in verschillende soorten van erotiek wil ik leren kennen. Ik heb veel gehoord en gelezen over de Kamasutra en Tantra en wil dat graag verder ontdekken.
Oude dame (52) zoekt jongen
Err:Conn