Meer info over Phien
Denk je dat ik niet weet dat ik niet goed meer in de markt lig? Ik ben de jongste niet meer, gescheiden en mijn uiterlijk is ook niet dat van een supermodel. Ik weet dat allemaal heus wel. Maar ik ben wel lief, aardig en netjes. Ik hou mijn boeltje keurig op orde, hou alles goed schoon, mijn rekeningen worden op tijd betaald en voor een man zorg ik ook goed. Jij mag er ook best wat minder mooi uit zien, vind ik helemaal niet erg. Dan passen we misschien juist wel goed bij elkaar!
Naam:
Phien
Leeftijd:
62 Jaar
Woonplaats:
Weert
Provincie:
Limburg
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Marleenb
52 Jaar · Eindhoven · Noord-Brabant
Sinds kort weer single en dus ook sexloos en dat is absoluut niets voor mij, ik ben gek op sex en wil het liefste elke dag! Ik ben vooral gek op orale sex maar er staat nog veel meer op mijn wensenlijstje!
Mooie dame (52) zoekt sex
Eelizabeth
67 Jaar · Brussel · Brussel
Voor mij ligt een heel nieuw hoofdstuk, het hoofstuk van niet meer werken, het is een hoofdstuk waar ik jaren naar heb uitgekeken. Dit hoofdstuk wil ik niet alleen lezen, van mij mag daar een eerlijke lieve en sociale man ook een rol
Sexy granny (67) zoekt sex
MelindaK
54 Jaar · Laakdal · Antwerpen
In een grijs verleden heb ik mij al eerder ingeschreven voor een date maar toen heb ik het toch snel er weer afgehaald, ik durfde het niet aan. Nu mijn kinderen wat ouder zijn ben ik er denk ik wel aan toe. Ik zoek alleen een vriendschap,
Lieve dame (54) zoekt man
Whatislove
51 Jaar · Noardeast-Fryslan · Friesland
Ik ben nog niet zo comfortabel met mezelf helemaal bloot geven, maar een leuke date en zien wat er gebeurd daar ben ik zeker wel voor in.
Oudere dame (51) zoekt sex
Kristien
61 Jaar · Amsterdam · Noord-Holland
Stiekem droom ik van een geheime erotische en geile relatie naast mijn huwelijk. Mijn man is een beetje uitgeblust maar ik nog lang niet. Ik ben nog te jong om nu al celibaat te gaan leven maar wil mijn oudere man niet in de steek laten.
Wulpse granny (61) zoekt sex
Err:Conn