Meer info over Lievelien
Ik ben al heel erg lang alleen, ik heb echt prima gezelschap een leuke familie en hele lieve vrienden om mij heen en ook leuke buren. Maar ik zou toch graag een keer iets doen met een man.
Naam:
Lievelien
Leeftijd:
55 Jaar
Woonplaats:
Almere
Provincie:
Flevoland
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Met
Elko
54 Jaar · Soest · Utrecht
Het mag nu goed of slecht zijn maar ik lach altijd en gewoon omdat ik het leven zo mooi vind. Plezier maken staat dan ook bovenaan mijn lijstje. Ik leer dan ook heel graag nieuwe mensen kennen en maak graag nieuwe vrienden. Begrijp je
Oudere dame (54) wil sex
CEOCarina
57 Jaar · Schaarbeek · Brussel
Samen met mijn man een groot bedrijf uit de grond gestampt waar ik best wel trots op ben. Alleen heeft ons seks leven hier onder moeten lijden. discretie vereist.
Mature oma (57) wil sex
Rebeckje
57 Jaar · s-Hertogenbosch · Noord-Brabant
Grensverleggend zijn mijn fantasieën, althans die van mij. Misschien ben jij wel het een en ander gewent in bed maar ik in ieder geval niet. Wil meemaken om eens in de open lucht te vrijen met een sexy vent die ervaren is in de liefde.
Mooie oma (57) emailen
Carolineke
58 Jaar · Hechtel-Eksel · Vlaams-Limburg
Hej daar! Ik ben een spontaan en lieve vrouw. Ik woon en leef in België, het land waar ik ben geboren, al weet het me niet altijd te bekoren. Ik verlang nl. naar zon, naar de natuur en naar een minder gejaagd leven.
Mooie oma (58) emailen
VanessaB
59 Jaar · Assen · Drenthe
Ik ben herstellende van kanker en zoek iemand die met mij gezellige dingen wil ondernemen.
Rijpe oma (59) emailen
Err:Conn