Meer info over Nieuwohh
Ik ben nu 5 jaar getrouwd en het klinkt hard maar ik heb er veel spijt van, hij heeft de buit binnen en ziet mij niet meer op een bijzondere manier. Ik zoek hierbij een man voor meer dan een keertje sex, maar echt een liefdevolle relatie.
Naam:
Nieuwohh
Leeftijd:
52 Jaar
Woonplaats:
Koggenland
Provincie:
Noord-Holland
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
LindaXL
56 Jaar · Nijmegen · Gelderland
Ik kan er door een stofwisselingsprobleem weinig aan doen dat ik iets steviger ben, dan dat ik eigenlijk zou willen zijn. Voor mij is het niet echt meer een issue, maar ik merk soms, dat mensen mij hierop beoordelen. Vind jij een maatje
Rijpe oma (56) zoekt man
Nadalien
55 Jaar · Smallingerland · Friesland
Mijn vriendje is de laatste tijd nog al kwetsend tegen mij, dat zorgt er voor dat ik nu heel erg onzeker ben.
Wulpse oma (55) contacteren
Nazui
53 Jaar · Zeist · Utrecht
Ik ben heel erg zelfstandig ik kan zelf mijn auto band verwisselen en die dingen dus daar hoef ik geen hulp bij. Maar ik zou wel graag mooie momenten willen beleven met een leuke man.
Hete dame (53) daten
Zegooria
51 Jaar · Tilburg · Noord-Brabant
Ik ben heel benieuwd hoe jou voorstel er uit ziet om met mij een nachtje door te brengen. Ik hou wel van een avontuurtje en hoop dat jij dat voor me bent. Samen de liefde bedrijven is waar ik voor gaan wil.
Lieve dame (51) zoekt man
Maya67
67 Jaar · Loon op Zand · Noord-Brabant
Niemand gelooft dat ik al gepensioneerd ben, ik vind het geweldig dat ik er jonger uitzie. Het enige wat ik wel jammer vind is dat dit voor mij geen vruchten afwerpt, ik kan geen vriend vinden. De meeste mannen denken, die is zo knap,
Sexy granny (67) wil man
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.