Meer info over Do_or_dare
Het mooiste van alles is dat ik kan doen wat ik wil. Geen gedoe en lekker neuken tot de volgende ochtend, zoiets zou mij top lijken, echter ik heb wel een relatie, maar hij hoeft het allemaal niet te weten en alles weten maakt ook niet gelukkig.
Naam:
Do_or_dare
Leeftijd:
52 Jaar
Woonplaats:
Nissewaard
Provincie:
Zuid-Holland
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Met
Tijgerrrtje
52 Jaar · Tielt · West-vlaanderen
Buiten, daar ben ik graag! En ook heel graag in het gezelschap van een leuke man! En dan nog in goed gezelschap ook! Het bos, een park of een weiland, dat zijn hele leuke plekjes om samen te vertoeven vind je ook niet?
Oude dame (52) zoekt jongen
Rielonne
52 Jaar · s-Hertogenbosch · Noord-Brabant
Ik zoek een man met karakter, iemand die zijn mannetje staat en weet wat hij wil. Het zou fijn zijn als je mij wilt als je partner want al veel te lang ben ik eenzaam en alleen.
Oudere dame (52) emailen
Nolena
58 Jaar · Arnhem · Gelderland
Mijn kontje wil ik voor jou omhoog duwen zodat je mijn billen goed stevig kan vast pakken en jouw pik diep kan rammen in mijn geile kut. Ik ben geil en wil jou hebben. Mijn tieten willen ook door jou gemasseerd worden. Ik wil avontuur.
Lieve oma (58) contacteren
Louaa
63 Jaar · Den Haag · Zuid-Holland
Oke ik ben niet meer van de dappere dingen, die heb ik wel gedaan in mijn leven. Ik maak nu graag een stedentrip en geniet daar echt van. Maar te beginnen met een wandeling is ook prima.
Lieve granny (63) emailen
Leeennhh
53 Jaar · Eemsdelta · Groningen
Zoek de gezelligheid bij een man voor de donkere dagen.
Mooie dame (53) zoekt sex
Err:Conn