Meer info over Deanny
Geloof jij in een tweede jeugd? Ik wel hoor. Ik voel me weer helemaal jong, het lijkt wel of ik opnieuw begin. En als ik dat kan doen met een man die zich ook nog lekker jong voelt, zou dat geweldig zijn. Ga jij er ook voor?
Naam:
Deanny
Leeftijd:
49 Jaar
Woonplaats:
Assen
Provincie:
Drenthe
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Quint
53 Jaar · Sudwest-Fryslan · Friesland
Zal ik je vertellen wat jij wil weten dan zeg jij wat ik jou wil vragen, des te sneller hebben wij een contact gelegd en kunnen we op zoek gaan naar de klik. Of zullen we het zoeken naar de klik uitstellen tot na de seks en kijken wat het ons
Oudere dame (53) daten
Wiean
60 Jaar · Lelystad · Flevoland
Ik ben altijd altijd vrolijk. Ik hou van het leven en ik kan echt genieten van lekker eten, ik ben ook wel heel goed in koken al zeg ik het zelf.
Mooie granny (60) emailen
Kely
51 Jaar · Hoogeveen · Drenthe
Juist seks dat is het enige waar ik nog aan denk. Ik ga wel eens naar de kroeg maar kan daar toch niet aan een man vertellen dat ik fan ben van sm.
Oude dame (51) emailen
Niet_Te
52 Jaar · Nissewaard · Zuid-Holland
Hopelijk val jij in mijn doelgroep. Ben je namelijk niet te jong en niet te oud en vooral niet te saai, dan wil ik graag dat je reageert.
Oudere dame (52) zoekt sex
Coragezellig
61 Jaar · Heerenveen · Friesland
Ik ben niet iemand die alles open n bloot aan een ieder laat weten waarom ik hier ben. Ik wil je alleen zeggen dat ik een man zoek met wie ik het heel fijn kan hebben. Ik heb dan wel een relatie maar ik ben veel te vaak alleen thuis.
Hete granny (61) contacteren
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.